Hoe schilderen als een kunstenaar

Abstracte schilderijen

Natuurlijk wordt elk schilderij gemaakt met ons unieke en kostbare menselijke vermogen. maar er is een beperkte reikwijdte aan dit vermogen en creatieve expressie. Hoewel het nog steeds waar is dat je dit potentieel hebt om grote kunstwerken te maken, zijn er ook grenzen! Waarom al die ophef over hoe je moet schilderen? gewoon omdat het zo’n geweldig proces is, we kunnen niet wachten tot de dag dat we onze creaties kunnen maken!” Nou het is tijd voor les, dus als je er klaar voor bent, laten we dan bij het begin beginnen en je leren schilderen als een Volwassene!

“Welnu…””Laten we eerst proberen te onderzoeken waarom Tony de tijd verdoet met (vul hier een stuk papier in). Dat is een stuk papier, toch? Toch?””Als we een zwart-wit papier op een stuk karton willen maken, moeten we eerst het papier maken, maar hoe zit het met de inhoud?””We zouden bijvoorbeeld iets met een schilderij kunnen maken, maar hoe zit het met de concepten? Hoe formuleren we die?””Nou, om te beginnen laten we zeggen, (voeg hier taakomschrijving in)…””Laten we het zo uitleggen, ik wil dat ik een stuk papier neem. Daarop moet ik een bepaalde zin tekenen op een zwarte achtergrond met een diepe hemel. Een middernachtblauwe lucht…” Hij trekt een lijn van onder naar boven en noteert zijn gedachten in de marge.””Laten we nu zeggen, (voeg hier taakomschrijving in)…””Ik wil hetzelfde stuk papier nemen, en laten we allemaal dezelfde pen en inkt hebben! Ik teken iets in de witte ruimte!!!

Dus, als ik een groot woord of iets in het midden van een zeer brede zwarte rand zou tekenen, is onze vaststellingsroutine anders. Nu, wat meer is, buiten de inhoud, wil ik dat elk van de personages details mist en vlees wordt! Nu zeg je misschien dat er nogal een strikte structuur zit in dit soort kunstcreaties, maar 90&% van wat de gedachten van ieder mens tot actie brengen, voelt het publiek!

Lees meer:
Kunst galerie Rotterdam
Art Gallery Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.