Categoriearchief: Entertaiment/uitgaan

Hoe schilderen als een kunstenaar

Abstracte schilderijen

Natuurlijk wordt elk schilderij gemaakt met ons unieke en kostbare menselijke vermogen. maar er is een beperkte reikwijdte aan dit vermogen en creatieve expressie. Hoewel het nog steeds waar is dat je dit potentieel hebt om grote kunstwerken te maken, zijn er ook grenzen! Waarom al die ophef over hoe je moet schilderen? gewoon omdat het zo’n geweldig proces is, we kunnen niet wachten tot de dag dat we onze creaties kunnen maken!” Nou het is tijd voor les, dus als je er klaar voor bent, laten we dan bij het begin beginnen en je leren schilderen als een Volwassene!

“Welnu…””Laten we eerst proberen te onderzoeken waarom Tony de tijd verdoet met (vul hier een stuk papier in). Dat is een stuk papier, toch? Toch?””Als we een zwart-wit papier op een stuk karton willen maken, moeten we eerst het papier maken, maar hoe zit het met de inhoud?””We zouden bijvoorbeeld iets met een schilderij kunnen maken, maar hoe zit het met de concepten? Hoe formuleren we die?””Nou, om te beginnen laten we zeggen, (voeg hier taakomschrijving in)…””Laten we het zo uitleggen, ik wil dat ik een stuk papier neem. Daarop moet ik een bepaalde zin tekenen op een zwarte achtergrond met een diepe hemel. Een middernachtblauwe lucht…” Hij trekt een lijn van onder naar boven en noteert zijn gedachten in de marge.””Laten we nu zeggen, (voeg hier taakomschrijving in)…””Ik wil hetzelfde stuk papier nemen, en laten we allemaal dezelfde pen en inkt hebben! Ik teken iets in de witte ruimte!!!

Dus, als ik een groot woord of iets in het midden van een zeer brede zwarte rand zou tekenen, is onze vaststellingsroutine anders. Nu, wat meer is, buiten de inhoud, wil ik dat elk van de personages details mist en vlees wordt! Nu zeg je misschien dat er nogal een strikte structuur zit in dit soort kunstcreaties, maar 90&% van wat de gedachten van ieder mens tot actie brengen, voelt het publiek!

Lees meer:
Kunst galerie Rotterdam
Art Gallery Rotterdam

Hoe gebruik je een MP3-recorder

Mastering

Waarom is dit zo belangrijk en toch vergeten de meeste thuisopnemers dit te doen? Telkens als je aan je mix werkt, of het nu een thuisopname of een professionele opname is, maak je de laatste aanpassingen aan het geluid en controleer je op fouten en problemen die er achteraf insluipen. opwarmen

CD Tekst (Invoer/Uitvoer)

Vaak negeren mensen dit omdat het zo’n belangrijke stap is. De liedjes die je online indient voor auteursrechten zijn over het algemeen liedjes die opgenomen werden door de artiest, maar ze werden gesynthetiseerd door een studio en opgenomen voor hun release, meestal nadat ze door de fase zijn gegaan van het klaarmaken van hun muziek voor een studio-opname. Dit is een plaats waar het controleren van de tekst zeer nuttig is. Het liedje moet minder dan 4 minuten lang zijn, dus de man moet de video en de andere informatie (zoals de naam van het liedje, de naam van de artiest, de titel van het album) controleren om er zeker van te zijn dat alles precies zo is als de artiest het wil laten horen.

Mr. Sound

Dit is een online mastering service, en wat je moet doen met hen is om je muziek in te dienen, maar er zijn een aantal belangrijke details die je moet weten. Het mastering proces vereist een bepaalde mixer; een die is gebruikt door Mr. Sound of Music Mastering. De studio’s die ze gebruiken hebben specifieke scanapparatuur die ze gebruiken voor het doel van het krijgen van het geluid gemasterd. Zij kunnen tot op een afstand van 5 m van de instrumenten, en van 2 tot 5 m van de zangmicrofoons tracken. Daar komt nog bij dat de gitaren over het algemeen in de mix worden opgenomen. Een ander ding dat je in gedachten moet houden is dat je de mastering engineers het laatste woord moet geven over de volgorde waarin de nummers op de CD komen te staan, dit is meestal aan het eind van het mastering proces, maar alles moet ergens worden vastgelegd.

Dit kan tot verwarring leiden omdat mensen CD’s op verschillende manieren indienen, en wie weet in welke volgorde ze zullen verschijnen, dus zorg ervoor dat je ze allemaal in de juiste volgorde verstuurt!

Aanvullende notities:

* Als u een USB-controller hebt die als transportmiddel fungeert en die microfoonvoorversterkers op de achterkant heeft, haal die dan uit het stopcontact voordat u de muziek verstuurt. Je wilt ze niet op het laatste moment aansluiten, en timing is alles.

* Stuur geen albums die normaal op CD zouden staan, want dat zal enkel resulteren in een onmiddellijke CD-OUS. Als u een mp3 opmaak gebruikt, dan is het goed en praktisch om een album te maken via digitale creatie, maar zorg er wel voor dat u de originele analoge versie samen met de digitale versie indient.

Lees meer:
Producer