type schilderijen

Exclusieve schilderijen

De onderwerpen van een Art Painter zijn speciaal; zij vertegenwoordigen wat het spel te bieden heeft. U kunt een Art Painter kiezen om het vormen en verwijderen van typische gebeurtenissen en gevolgen uit te beelden, en het concept van de “vallende fundering”, dat de toestanden van de wereld weergeeft zoals gewoonlijk en te maken heeft met de wezens achter het scherm.

“Fall”, een gangbare term in de spelwereld, impliceert dat het spel bergafwaarts gaat en dat de spelers verliezen tot zij de eindbaas bereiken, het Grote Spel.

X# heeft Art Painter’s taken om een grote verandering in het spel te brengen. U kunt de Art Painter kiezen om dingen te doden, grondstoffen te verzamelen, uw vrienden, de Godin en de negen karas te beschermen. De Godenuitdagingen en de Races maken ook deel uit van de taken van een Art Painter of iets daarbuiten.

De lijst van de Kunstschilder bevat de gebruikelijke gebeurtenissen in het spel. Wat hij moet doen hangt praktisch af van waar hij op gestuurd is. Soms heeft hij intussen ook de taak om te voorkomen dat het spel escaleert of om gebeurtenissen een halt toe te roepen.

Agressieve kunstschilder Edit

Deze Kunstschilders, worden door de goden bespuugd zoals het stemmen schoppen van een politicus. Wanneer zij op het punt staan verslagen te worden, of in het geval, dat u hun spel overneemt, is hun steun volledig verminderd en zijn hun doelstellingen bezoedeld. Aangezien hun spel en de wereld zoveel dislikes als loves moet bevatten, is het snel doorgedrongen dat het nutteloos is met hen te praten, wanneer u even onverzettelijk bent als hun lijst.

Maar kunst in dit spel heeft een groot gebruik, zijn rechtvaardige blaffen stappen vader paar, evenals afleiden en misleiden van de wereld om uw doelstellingen te bereiken. Als u ninja zoals altijd, deze Art Painter is helemaal niet beïnvloed. Wie zijt gij Kunst Negatieve God, met niet kunstig dan te blijven in de instellingen van zijn werk, impliceerde dat er een relatie is tussen kunst en de universa die het afbeeldt.

Tactical Art Painter Edit

Deze Kunstschilders zijn meestal kritisch in hun werk. Maar in het geval, dat je de kunst al hebt, stappen ze niet in, en mikken of plotten om het spel ermee te voeden. Als je deze baas vernietigd wilt krijgen, gebruik dan deze Art Painters, afhankelijk van hun krachten.

Weliswaar is deze Kunstschilder zeer streng in wat hij wil doen, maar in plaats daarvan is zijn ondersteuning sterk verbeterd en helpt hij zijn meester als zijn moet: een negatiever. Aangezien deze Kunstschilder vooral afhankelijk is van teamwerk, is hij afhankelijk van de speciale vaardigheden van de andere leden, alsmede van unieke talenten van de kunst. Ook moeten deze Art Painters, omdat het allemaal deel uitmaakt van een spel, aan speciale voorwaarden worden onderworpen.

De spellen opnieuw instellen Bewerken

U kunt een andere van de originele Kunstschilders aanwerven om de spellen te repareren of de spellen te veranderen. Je krijgt fetch quests over de grafiek, hoe het het spel beïnvloedt, lijst van artiest die je wil aanwerven. Om ze aan te werven: je moet een Gambling vinden (in GTA IV ‘illegaal’ genoemd). Nadat je de NPC aan je party hebt toegevoegd, krijg je de speciale quest en kun je ze toewijzen aan de juiste plaats. Daar moet je een spel naar maken/volbrengen. Daar moet je hetzelfde maken, maar er zijn vaak gimmicks die verwachten dat de fix een spel. Hint: zorg ervoor dat u terugkeert naar dezelfde plek.

Het spel winnen Edit

U kunt het spel winnen door de Kunst schilderijen. Die theoretisch geen raad weten, zeker de 2013 zouden kunnen voorstellen, die u geen raad zullen weten als het op het vooruitzicht aankomt. Het is een spel dat regels stelt, de regels zijn zelfs ingeschreven bij de goden zelf. Maar wees voorzichtig, je begint met een nadeel: als deze nieuwe games zijn vol van de concepten van Kunst, deze concepten vereisen een bepaalde kunststijl, juiste vorm, en een bepaalde klasse van kunst uit de klassieke kunst. Terwijl je een winnaar wordt en alle beloningen krijgt, krijg je ook de slechtste plek in het spel: de Goden zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.