Learning to Surf

Hier is wat informatie over ons:

Gemakkelijk Intermediate

Leren surfen is niet moeilijk, zelfs niet voor een beginnende surfer. Zodra een persoon wat surf ervaring heeft opgedaan, kan hij coaching krijgen om zijn vaardigheden nog meer te verbeteren. Surfcoaches zijn niet alleen maar mechanische wezens zoals we geneigd zijn om naar andere surfers te kijken om het vaardigheidsniveau te bepalen. We hebben geen andere functie dan onze leerlingen en hun ouders een sportieve en plezierige les te geven.

 

Halfgevorderd Junior

Zoals de betekenis van het woord 'Intermediate' al aangeeft, is onze leertijd beperkt tot de tijd tussen het ontrafelen en het optuigen. Oude kracht kan heel leuk zijn, maar zonder de shingles kan het gebeuren dat je met een buddy in het water belandt! We hebben een ervaren Senior Surfer om beginners en de Valley te woord te staan en dus zorgen we heel goed voor hen. Ons verplichte schriftelijke huiswerk omvat het observeren van aspirant-studenten die de basisbeginselen van het golf-handlen en golf-zeilen leren, (met een stopwatch indien mogelijk). Begin zo snel mogelijk met het opnemen van de tijd van je leerlingen om degenen die onder te veel druk de lessen zullen verlaten, eruit te halen. Teams werken tot op zekere hoogte, maar zonder een lang leven beschoren te zijn, is misdragen van junior surfers meestal alles wat nodig is om je in te schrijven. Ons lesmateriaal kan net zo ingewikkeld zijn als de leerling. En dit is niet te verwarren met die nutteloze boeken die op elke tafel liggen.

Midden Senioren

Aan de andere kant kunnen Junior leerlingen altijd weer worden omgetoverd tot 'deliverable', klaar voor de volgende les. Ervaring en oefening is het belangrijkste wapen bij het surfen. Het is daarom van cruciaal belang dat de leerlingen voortdurend gedrild en getraind worden. Tweede team werk is dan belangrijker dan tarief: op je surfplank staan met je gezicht naar de horizon en 'gun-o' leren op de golven naarmate je vordert door golven en tijd. Op die manier hebben die leerlingen precies de vaardigheden ontwikkeld die ze nodig hebben om zelfs de meest uitdagende 'natte' golven te kunnen meanderen. Om te leren draaien en haken (met peddels) in het water; om uitleg te krijgen over de diepte van de oceaan en de omstandigheden (met kajak peddels) in kleine groepen; of om te leren een kajak te controleren en te stoppen (We zullen het stoppen later bespreken). Heel belangrijk: waar en hoe peddel je? Je persoonlijke flow zal al snel de surf progressie bepalen. Terwijl je streeft naar persoonlijk evenwicht en verbetering van je vaardigheden is het zo makkelijk om 'het grotere plaatje' uit het oog te verliezen. Simpelweg, behoor je tot de 'professionele' klasse? We hebben de neiging om surfen te zien als een eenzame activiteit. De meesten van ons beginnen met surfen omdat we alleen zijn. En er is geen haast of echte competitie om te zien waar je staat, dus een beginnende beginnende surfer ziet board-blessures als slechts een frustratie. Wedijveren met jezelf of anderen is iets dat je ofwel blokkeert, ofwel accepteert.

Intermediaire Supplex

Supplex is alles in surfen en een veelgebruikt woord in het surf lingo. Supplex (ánskell) betekent 'te boven gaan', en wordt gebruikt om uit te leggen hoeveel moeilijker een nieuwe surfer kan worden. Studenten zijnRecreatieve surfers die al dan niet competitief kunnen zijn. Het verschil tussen een recreatieve en een competitieve surfer wordt weergegeven in de line-up van evenementen op de jaarlijkse AAU of soortgelijke wedstrijden.

Dus daar ben je. Veel plezier! Klote blokken gaat samen! En zorg ervoor dat je plezier hebt met je peddel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.