Hoe kies je een stropdas

Blauw pak

Ten tweede, zoals eerder gezegd, kunt u een combinatie van twee kleuren doen met uw blauwe pak. Als u patronen mengt, kunt u een gestreepte das, een effen kleur, een das met patroon of een geruite das dragen. Ten derde, zoals eerder vermeld, kunt u een effen kleur das of een das met patroon dragen. U heeft ook de vrijheid om te kiezen voor een gestreepte das, een effen kleur das of een geruite das.

Elk van deze drie keuzes zal u een andere look geven; gebruik uw persoonlijkheid om te beslissen welke look het beste bij u past.

En, gelukkig, heb je een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen om uit te kiezen. Een simpele wandeling door een kledingwinkel zal u zeker de stijlen bieden waarnaar u op zoek bent. Bent u ooit weggelopen met een das die net niet helemaal bij uw blauwe pak paste? Of misschien heeft u uw favoriete stropdas gepakt die u op een clown deed lijken? Nou, uw volgende aankoop moet uw blauwe pak zijn, en u krijgt er een veel beter uitziende das voor terug. Het vinden van de beste stropdas voor uw blauwe pak is eenvoudig.

Kies eerst de gewenste stof. Traditionalisten zullen de voorkeur geven aan wol, ribfluweel en zijde. Modernisten geven de voorkeur aan IT-shirts, linnen en keperbinding. En, ze zijn niet erg kieskeurig, maar accepteren liever elke stof. Maar, de enorme selectie van effen kleuren, evenals de talloze patronen, maken een zeer groot statement. Heeft u ooit een kleur gezien waarvan u niet zeker weet wat het is? Het is bijna zeker dat het niet “de juiste” kleur is, tenzij het uw favoriete kleur is. Dus, als je een das ziet die je mooi vindt en je weet dat het je outfit duidelijk maakt, in plaats van er later achter te komen of het de juiste kleur was of niet, kun je de sprong wagen en van je nieuwe das je nieuwe favoriet maken.

Vervolgens moet u uw nieuwe stropdas kiezen. Als u een heel specifieke look wilt, met een specifiek type overhemd of pak, dan wilt u uw nieuwe stropdas kiezen die bij u past. De beste manier om een das te kiezen is te kijken naar de kleur van uw overhemd. Zoals u weet, schuiven mannen op een gegeven moment in een stropdas. Als de kleur van uw overhemd, in zijn geheel, neutraal is, kunt u de trekker overhalen en uw nieuwe stropdas uitkiezen, juist omdat deze erbij zal passen. Mannen met een meer gevarieerde smaak zullen misschien verschillende stropdas stijlen willen verkennen.

Als je langere tijd weg bent, bijvoorbeeld tijdens de zomer of op broeierige dagen, kies dan een stropdas met een smalle wijdte. Een smalle stropdas, misschien een Cole Haan of Windowpane, geeft u een meer casual uitstraling, maar geeft u toch het zelfvertrouwen dat u op die warme dagen nodig heeft. Mannen, die graag laagjes dragen bij warmer weer, zien er meestal beter uit wanneer ze een bredere zijden stropdas dragen, omdat uw kleding dan wat lucht krijgt. En, een bredere zijden stropdas kan door zijn breedte zeer verleidelijk zijn. Je moet echter wel voorzichtig zijn. Een ruitje of een ruitje op je das, hoe modieus ook, zal je verslijten. En, als je voorzichtig bent, kan een brede das je meest elegante das zijn, waarmee je klasse en zelfs elegantie kunt uitstralen, zonder te bekakt over te komen.

Uw lichaamstype bepaalt de maat van de das die u moet kiezen, en ook de kleur en stijl van uw hemd en uw jasje. Het kiezen van een blauw pak of jasje en een das die harmoniëren is belangrijk om een evenwichtige look te bereiken. Accessoires, die van zijde of effen kunnen zijn, doen soms afbreuk aan de uitstraling die u probeert neer te zetten. Zorg ervoor dat u weet welke accessoires aanvaardbaar zijn, en welke u beter uit uw kast kunt schrappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.