Het groen van het groen

Wij bieden ook een cateringservice aan.

Hoe mooi is deze bestemming? De groene en bloemrijke velden, de beken en rivieren, bergen en zelfs een bos! Er zijn geen wegen of luxe hotels om van te spreken. Maar er is een nieuwe snelweg die door deze wildernis loopt en dus prachtige uitzichten biedt.

honden zijn welkom in onze aangewezen kennels.

Door een gebrek aan vegetatie zijn er nog steeds grote aantallen wilde dieren. U zult koeien, paarden, geiten, schapen, fretten, spanjaarden en een grote verscheidenheid aan reptielen kunnen zien, leef gewoon in het wild!

U zult onder de indruk zijn van de natuurlijke schoonheid.

Victoria Birding Reserve is een perfecte naam voor een internationaal reservaat. Met 1700 vogelsoorten, zoals de bekende "big 5" – met jacaloes, neushoornvogels, spechten en nog veel meer – is dit reservaat een paradijs voor vogelaars.

Er zijn veel watersportfaciliteiten, een van de grootste is de Ben Lavin Park Water Slide. Zorg ervoor dat u tijdens de mierenzomer het met gras gevulde gat in het hart van het grasland bezoekt.

De golfbaan met acht holes is een kort, inspannend spel.

Wil je jezelf uitdagen? Er is bungeejumpen en is ook te vinden in de buurt van de Victoriawatervallen. Bridge-hoppen wordt meestal over de watervallen gedaan.

Het klimgebied Nardu Wall heeft een adembenemend uitzicht op de watervallen. Men kan ook touwtrekken. Al deze activiteiten worden gedaan op vaste kabelbanen, waardoor je een avontuurlijk gevoel krijgt.

Voor mensen die hunkeren naar de spanning van een minuutje, biedt het klimrekgedeelte je de mogelijkheid om dichtbij en persoonlijk met de donderende watervallen op te staan.

De gepersonaliseerde en volledig ontwikkelde uitrusting die op de camping wordt aangeboden, zal uw ervaring volledig de moeite waard maken. De populairste campings organiseren ook wandel- en fietspaden door het park. Als u wilde dieren in hun natuurlijke omgeving wilt observeren, kunt u deze bezoeken tijdens de jeepsafari. Een oceaan van natuurlijke flora en fauna is een lust voor het oog.

Dit is slechts een voorbeeld van de dingen die Victoria biedt. Het is ook mogelijk om ter plaatse een kamp te organiseren, met elektrische aansluiting, riolering en bevoorrechte toegang tot de hoofdingang. Gepersonaliseerde rondleidingen en andere programma's zijn beschikbaar.

Bezoek Victoria tijdens uw volgende vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.