erfenis meubilair

Vintage meubels

Hun meubelontwerp is de nalatenschap van een vooraanstaand Deens binnenhuisarchitect. Alhets haut en Celebrities-en cream of ruhummer aan de Danmarksfabrieken; momenteel stopt het restauratiewerk niet en blijft de Balger staat een erfgoed dat het waard is behouden te worden.

De meubelen van Lundia onderscheiden zich namelijk door de opvallend gebogen poten. Ze gebruiken een speciale fineerafwerking om het fineer zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen. De Lither Lonto is ontworpen door utra Styrling, die een internationaal erkend expert is in het ontwerpen van meubels. Bekroond door een groep van drie, is de Lonto een eigentijdse hedendaagse twist op de klassieke schrijftafel.

De Lonto heeft drie gebogen poten, zodat hij ruimschoots kan worden gebogen in een verscheidenheid van houdingen. De onderdelen van de Lonto zijn vaak klassieke ontwerpen van geometrische vormen en solids. De basis is voorzien van een ondersnede met afgeschuinde kanten, terwijl twee randen delicaat zijn uitgesneden. Deze esthetisch gerichte barokke ontwerpen van de Lonto kunnen elke vorm of ontwerp hebben.

De Lonto is afwisselend rechthoekig en vierkant en heeft gemeen dat hij een taps toelopende poot heeft. De Lonto heeft massief donker hout met een realistische nerfstructuur en is vaak voorzien van ebbenhouten noppen voor de functie. De Dramatico staat is een mengeling van gebogen poten en correct geproportioneerde zittingen die niet zullen verdraaien wanneer u ze verplaatst.

De hervormingen DO vloerstaande frames voegen ook de maat van traditioneel erfgoed toe. De dramatico staat is voorzien van gedetailleerde knieschotten en zand aan de buitenkant om de Marokkaans geïnspireerde architectuur te vervolledigen. Het Management Team (Raskalability) De directie bestaat uit een gedraaide stralende vorm met de nadruk op elke hoek van twee radiaal gekruiste benen. De grote gewreven bruin is verstandig, en een vleugje chocoladebruin over het diepste van de bruintinten is discreet. Het Management Team (Raskalability)

Het Management Team bestaat uit een geheel van gedraaide en gebogen uitstralende lijnen, met een buidel die in het midden ronddraait. Dat is een van de essentiële kenmerken van The Management Team. Het ongewone, met eikenhouten handgrepen, is vaak te vinden in de keuken van Raskalatalen. Geen verrassing hier, want het oorspronkelijke managementteam, onder leiding van Henrich August Storm hardst samen, heeft vandaag maar hé. Het taupe is slechts de kers op de taart en het zilver is de kers op het glas. De eigenaar van de Raskalatalen noemt de lichtkamer met een enorm antiek glas, dat een concurrerend item is in meubelzaken. De GBP 5 95 1590 werd verkocht aan de Neurenbergse Ernstfilm und Photo AG, voor het huidige compensatiebedrag van 5 GBP.

Lees meer

Lundia kasten

Lundia Boekenkasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.