Dansklassen

Onze danslessen leren studenten vanaf 6 jaar om verschillende dansbewegingen toe te passen op basis van hiphop, tap, jazz, flamenco, breakdance, ballet en andere vormen van dans.

Bij groepsdanslessen volgen leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus tegelijkertijd. Ze treden tegelijkertijd op en delen dezelfde muziek. Onze lessen worden gegeven in een gestructureerde omgeving en volgens strikte statuten. Hun dansresultaten zullen worden beoordeeld door de juryleden en, indien succesvol, deelnemen aan een landelijke openbare competitie. Studenten kunnen jaarlijks worden verzekerd, als resultaat van hun prestaties kunnen ze een "permissie om op te treden" verkrijgen die is afgegeven door het plaatselijke bureau voor gemeenschapsontwikkeling. Van dat voorrecht kunnen zij gebruik maken om diverse danslessen aan te bieden aan het publiek.

Hoewel deze lessen kunnen worden gezien als alternatieve manieren om te leren dansen, maken ze heel erg deel uit van onze realiteit. Gezien de vraag naar en de mogelijke vaardigheden die onze studenten zullen verwerven, kozen de meesten voor deze methode van traditionele dansles en de voordelen ervan. De meeste studenten van die danslessen volgen een van onze.* Methodische schrijflessen waar studenten worden betaald voor hun deelname.

* Dance Spirit: De resultaten van het Dance Spirit-educatieprogramma worden * breed gedeeld door instructeurs in ons Centrum, wat even belangrijk is voor zijn creativiteit als voor zijn praktische toepassing.

Kortom, we koppelen ze aan dans, zorgen voor de vitale verbinding met groepen en een continue bron van inspiratie, zoals het vinden van nieuwe en leukere manieren om dingen te doen om ze geïnteresseerd te houden.

Sinds 2001 hebben wij en onze toegewijde instructeurs honderden mensen van over de hele wereld geholpen, door met hen mee te doen aan alle dansarrangementen in de stad.

Leer dansen in onze dansstudio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.