Beren Nationaal Park

Overnachten Biesbosch

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring met een kwaliteitshostel accommodatie, dan is Hostel Yosemite misschien wel ’s werelds best verankerde B&B-ervaring. Het ligt in het hart van het Yosemite National Park in Californië, VS, en sinds zijn oprichting in 1995 is het gevierd om zijn milieuvriendelijke geloofsbrieven en het feit dat het een echte gemeenschap is die een enorm scala aan cultureel stimulerende activiteiten biedt (waaronder zip lining, kajakken, wilde dieren bekijken en wandelen), en dat alles terwijl je een dak boven je hoofd probeert te houden.

Yosemite National Park is ’s zomers bomvol, vooral op weekdagen. Als u van plan bent om te overnachten, mag u het Old Faithful gebied niet missen. Dit is Yosemite op zijn charismatischst – oude koplampen van auto’s filteren door de zwaar beboste valleien en hellingen. Het landschap is adembenemend en zeker de drastisch hogere prijs voor een overnachting waard. Als u uw bestemming liever in handen van de generaliteit laat, een paar gateway stadjes die met alles behalve uitgeputte zenuwen te bereiken zijn, overweeg dan de verbazingwekkend gelegen stadjes Rapid City en Park City. Beide plaatsen liggen heel dicht bij alles en zijn op hun eigen manier verbazingwekkend.

Een andere goede reden om Yellowstone National Park als uw volgende bestemming te overwegen, zijn de geisers. Yellowstone is de geboorteplaats van het moderne Yellowstone National Park en het landschap van het park is bezaaid met meer dan 10.000 geisers. Ze variëren in intensiteit van de minst krachtige “Victoria” tot de krachtigste “Colorado”. Victoria, de grootste, is de krachtigste geiser en de schadelijkste. Er zijn vele campings in Yellowstone, maar een verblijf op een Yellowstone National Park camping is verreweg de beste en meest lonende optie.

Yellowstone is een prachtige bestemming voor vogelliefhebbers – in feite is vogels kijken in Yellowstone zo productief dat een gezin ontelbare soorten en hun habitat kan onderzoeken in de grote verscheidenheid aan vogelroutes. Yellowstone werd in 1872 uitgeroepen tot nationaal park en was daarmee het eerste nationale park in de hele Verenigde Staten.

Hoewel het een prachtige en majestueuze plek is om te bezoeken, is Yellowstone National Park niet zonder gevaren. Echter, een bewustzijn van wat te doen in geval van nood kan zijn beloning hebben. Een beetje voorbereiding en planning en u kunt genieten van de natuur zonder bang te hoeven zijn dat u in de problemen komt.

Een van de meest bekende gevaren in Yellowstone is de zeer zeldzame berenaanval. Bedenk dat beren zelden op mensen jagen. De meeste berenaanvallen kunnen worden voorkomen door uzelf voor te lichten en de juiste aanbevelingen van uw arts op te volgen. Het hebben van de juiste berenspray wanneer u op pad gaat, is ook een zeer belangrijk veiligheidsmiddel. Als je twijfels hebt over een mogelijke berenaanval of als er geen bekende problemen zijn met een bepaalde berenaanval, zorg er dan altijd voor dat een van jullie beiden te allen tijde een berenspray bij zich heeft.

Beren zijn prachtige wezens die met respect moeten worden behandeld, maar met berenspray kunt u een directe ontmoeting met deze prachtige beesten voorkomen. Wees veilig en geniet van de schoonheid van Yellowstone National

Lees meer

Bed and Breakfast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.